Zarqa: voor iedere huid.

Binnen Studio Rosemijn zijn er producten voor de normale en gevoelige huid maar ook voor de huid met onzuiverheden.

Kenmerkend voor de productenlijn van Zarqa is dat de producten mild zijn, en het dus niet té agressief werkt op de huid.

Daarnaast brengen Zarqa producten de huid weer terug in balans. Perfect wanneer je last hebt van een problematische huid. Een onzuivere huid is bijvoorbeeld een huid met een talgproductie die uit balans kan zijn.

Gezichtsbehandeling in Loenen
Gezichtsbehandeling in Loenen

“Zarqa kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. Daarom wordt er geen parfum of onnodige conservering gebruikt. Bovendien zijn de verpakkingen en tubes zo ontwikkeld, dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven zonder dat onnodige irriterende conservering hoeft te worden toegevoegd.”

ZARQA
Gezichtsbehandeling in Loenen

Zarqa: lage prijs, hoge kwaliteit.

Tijdens mijn behandelingen zul je kennis maken met Zarqa-productlijn. Op basis van jouw huid zullen bepaalde producten uit deze lijn worden gekozen. 

Of het mogelijk is om de producten aan te schaffen die ik gebruik tijdens mijn behandelingen? Natuurlijk! Tijdens een bezoek aan Studio Rosémijn in Loenen kun jij eenvoudig jouw favoriete producten bestellen.

Een groot voordeel aan Zarqa is dat ondanks de hoge kwaliteit de producten betaalbaar zijn. Hierdoor kan je na je behandeling de producten blijven gebruiken en geeft dit een nog beter resultaat op de lange termijn.