Gezichtsbehandeling in Loenen

Een gezichtsbehandeling aangepast aan jouw persoonlijke wensen

Elke huid heeft andere wensen. Door middel van een huidanalyse zullen we samen kijken naar welke gezichtsbehandeling het beste aansluit bij jouw huid. Heb je bijvoorbeeld last van een droge huid? Een gemengde huid of last van roodheid? Hier passen we de gezichtsbehandeling op aan.

Tijdens de gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met de producten van Zarqa. Een productenlijn die bekent staat om het gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van bijvoorbeeld parfum. Hierdoor is het zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De prijs van een gezichtsbehandeling is altijd € 25,-

Zin in even totale ontspanning? Reserveer dan een gezichtsmassage. De massage wordt uitgevoerd met speciale huidoliën en duurt ongeveer 30 minuten. De massage is erg goed voor de doorbloeding van de huid en geeft de huid een boost.

De prijs van een gezichtsmassage is altijd € 15,-

Werkwijze gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandelingen hebben allemaal dezelfde stappen die worden uitgevoerd. Echter, zullen deze stappen worden aangepast aan de behoeften van jouw huid. De gezichtsbehandeling begint met een oppervlaktereinging, dit is van belang om make-up (resten) en vuil van buitenaf te kunnen verwijderen. Vervolgens zal er een dieptereiniging plaats vinden, het verwijderen van onzuiverheden en indien gewenst epileren van wenkbrauwen of bovenlip.

Omdat deze stappen vrij stressvol zijn voor de huid is het ook belangrijk de huid weer te kunnen kalmeren. Door middel van een een serum en een masker wordt de huid weer gekalmeerd. Vervolgens is er even tijd om compleet te ontspannen met een massage.Ten slotte zal er een dag- of nachtcréme worden aangebracht.

Stappen gezichtsbehandeling:
– basisreiniging
– dieptereiniging
– onzuiverheden verwijderen
– indien gewenst epileren van wenkbrauw en/of bovenlip
– gelaatsmassage
– gezichtsmasker
– dag- of nachtcrème 

Gezichtsbehandeling in Loenen