Hoi, Ik ben Marloes!

Ik ben mij gaan verdiepen in massages doordat ik in een burn-out terecht ben gekomen. Ik heb zelf ondervonden hoe belangrijk ontspanning is, niet alleen voor de geest maar ook voor het lichaam.

Zodoende heb ik besloten om ontspanningsmassage cursussen te volgen om ook anderen te helpen ontspannen. Ik heb alle certificaten voor onstpanningsmassages nu in mijn bezit en bij Studio Rosémijn ben ik verantwoordelijk voor lichaamsmassages.

Heb jij stress of wil je gewoon lekker komen ontspannen? Reserveer dan nu je plekje via ‘afspraak maken’ en lees hier verder over de verschillende ontspanningsmassages.

Hopelijk tot snel!

Compleet ontspannen met een lichaamsmassage

Een massage is een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, strijken of kneden. Een massage dient vooral om spierstijfheid te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en de spieren helpen te ontspannen. Ontspannen spieren kunnen namelijk beter functioneren.

Veel gezondheidsproblemen vandaag de dag vinden hun oorsprong in stress. Aangezien stress de balans tussen onze lichaamsfuncties verstoord is het heel belangrijk om dit te verminderen door middel van bijvoorbeeld massagetherapie.

Tijdens een massage van 25 of 50 minuten wordt het lichaam  gemasseerd met een olie naar keuze. De spieren en het onderhuidse bindweefsel worden losgemasseerd waardoor doorbloeding verbeterd maar het allerbelangrijkste; het is heerlijk ontspannen.

De lichaamsmassages zijn te reserveren op maandagavond, dinsdagavond of vrijdagochtend. Liever een andere dag? Mail of bel voor de mogelijkheden!

Om een heerlijke massage in te plannen; klik hier.

Prijzen en tijdsduur

De volgende massages zijn te reserveren.

Massages van 25 minuten 
– Rug, nek en schouders
Óf
– Benen voor of achter en voeten.

De prijs van een 25-minuten massage is altijd € 21,50

Massage van 35 minuten 
– Benen voor, achter en voeten.

De prijs van een 35-minuten massage is altijd € 27,50

Massage van 50 minuten 
– Rug, nek en schouders
Én
– Benen voor, achter en voeten.

De prijs van een 50 minuten massage is altijd € 35,00

De lichaamsmassages zijn te reserveren op maandagavond, dinsdagavond of vrijdagochtend. Liever een andere dag? Mail of bel voor de mogelijkheden! Om een afspraak in te plannen; klik hier.